Warmtepompen

Wilt u graag besparen op uw energierekening? Wilt u uw steentje bijdragen voor een beter milieu? Wilt u het energielabel van de woning verhogen? Met een (hybride) warmtepomp kan dit allemaal tegelijk.

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Met deze warmte wordt jouw woning en water op aangename temperaturen gebracht. De warmtepomp bespaart op gas en draagt bij aan een CO2-neutraal Nederland.

offerte aanvragen

All-electric warmtepomp

Een All-electric warmtepomp werkt volledig aardgas vrij en maakt gebruik van elektriciteit. Deze oplossing werkt ook goed samen met bijvoorbeeld zonne-energie en windenergie. All-electric verwarmen kan alleen in nieuwbouw- of zeer goed geïsoleerde woningen.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De cv-ketel springt alleen bij op koude dagen, waardoor het gasgebruik al snel vermindert. Geschikt voor bestaande woningen.

Subsidie

De hoogte van de kosten om een warmtepomp te installeren, hangt af van enkele factoren. Denk bijvoorbeeld aan het soort warmtepomp, de isolatie van jouw woning en de hoogte van de subsidie. Op basis van je woonsituatie kan er een prijsopgave gemaakt worden door Waaijers installaties.