Warmtepompen onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorgt u dat uw warmtepomp veilig en zuinig blijft werken. Onderhoud is belangrijk voor de levensduur en de prestatie van de warmtepomp. De fabrikant schrijft onderhoud voor. Daarnaast behaalt u met een goed werkende warmtepomp het beste rendement.

onderhoud aanvragen

Onderhoud aan uw warmtepomp?

Met een goed onderhouden warmtepomp heeft u minder kans op storingen en werkt de warmtepomp beter. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Ons onderhoud bestaat uit het schoonmaken en het inspecteren van de warmtepomp volgens voorschriften.

Tijdens het onderhoud aan de warmtepomp reinigen wij de belangrijkste onderdelen en inspecteren wij de warmtepomp op afwijkingen in het binnen- en buitendeel.

Onze contracten

Wanneer wij uw warmtepomp onderhouden reinigen wij de filters, de binnenunit, de buitenunit, en de condensor. Tevens controleren wij de waterdruk, het expansievat, de bedradingen, de leidingen, en alle onderdelen van uw warmtepomp.

*Let op! Als u onderhoud wilt laten uitvoeren aan een hybride warmtepomp dient u ook onderhoud uit te laten voeren aan de cv-ketel.

Bekijk ook ons CV-ketel onderhoud!
cv ketel merken