Onderhoud CV-ketels

Bij Waaijers installaties krijgt u waar voor uw geld. Ons onderhoud bestaat uit het schoonmaken en het inspecteren van de CV-ketel volgens voorschriften.

Tijdens het onderhoud aan de CV-ketel reinigen wij de volgende onderdelen: brander, sifon en de ventilator. De gastraat, mantel, expansievoorziening(en), overstort en het verbrandingstechnische gedeelte worden kritisch geïnspecteerd op onveilige situaties. Na het doormeten van het verbranding technische gedeelte wordt de CV-ketel milieu vriendelijk afgesteld.

Waarom een onderhoudscontract?

Met regelmatig onderhoud zorgt u dat uw cv-ketel veilig en zuinig blijft werken. Een slecht onderhouden CV-ketel kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Zoals koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is een dodelijk en reukloos gas, een sluipend gevaar in ieder huis. Bij een Met een goed onderhouden CV-ketel heeft u minder kans op storingen en werkt de CV-ketel beter. Regelmatig onderhoud aan de CV-ketel levert u de volgende voordelen op:

Vanaf 1 januari 2023 is het strafbaar om zonder bewijs van vakmanschap aan de CV-installatie te werken. Vanaf deze datum mag alleen een gecertificeerd installatie bedrijf werkzaamheden uitvoeren aan de CV-installatie. Waaijers installaties is in het bezit van de CO-certificering en daarmee gemachtigd om kwalitatief en correct de werkzaamheden uit te voeren.

  • Minder kans op storingen
  • Besparing op uw energierekening
  • De CV-ketel gaat langer mee
  • De CV-ketel is veiliger

Eenmalig

onderhoudscontract

Geen voorrijkosten
Geen arbeidsloon
Storingsmelding 24/7
Storingsafhandeling 24/7
Toestelonderdelen t/m €275,-

Jaarlijks

onderhoudscontract

Geen voorrijkosten
Geen arbeidsloon
Storingsmelding 24/7
Storingsafhandeling 24/7
Toestelonderdelen t/m €275,-