CV-ketels

Een nieuwe CV-ketel kopen doet u niet iedere dag. Hoe weet u uit de vele merken, typen en modellen welke het meest geschikt is voor uw situatie? Welk model is het voordeligste voor u portemonnee? Welk model biedt u de energiebesparing? Daarom is deskundig advies belangrijk. Waaijers installaties adviseert u vrijblijvend en deskundig over de juiste CV-ketel voor uw woongenot.

offerte aanvragen

Combi ketel

De HR combi-ketel zorgt voor zowel verwarming als warm water. Onze compacte combi CV-ketels zijn comfortabel, stil en energiezuinig. Voor het verzorgen van het warme water zijn de combi-ketels voorzien van voorraadboiler of platenwisselaar. Zo vul je snel jouw bad en ervaar je direct warm water onder de douche.

Solo CV-ketels

Met een Solo CV-ketel kies je voor comfortabele warmte in jouw huis of pand. De ketel is met name geschikt voor situaties waar comfortabel warmte en een laag energieverbruik een must is. Een Solo CV-ketel heeft dan ook een hoog rendement tijdens de gehele levensduur. Ook zijn de solo ketels geschikt voor een combinatie met zonne-energie om het maximale uit jouw energiebesparing te halen.

Externe boiler

Een CV-ketel met aparte boiler biedt je warmwatercomfort met het grootste gemak. Zeker wanneer jouw woonsituatie om een grote warmwatervoorraad vraagt. Het water wordt door de ketel verwarmd en in de boiler indien nodig op temperatuur gehouden. Zodra je de kraan opdraait, stroomt er direct warm water uit.