Airconditioning

We brengen allemaal een aanzienlijke deel van ons leven binnenshuis door, daarom is het van groot belang dat het binnenklimaat comfortabel is voor iedereen.

offerte aanvragen

Comfortabel wonen bereikbaar voor iedereen!

Een airco installatie is perfect om het zomers lekker koel te hebben in huis. Zeg vaarwel tegen klamme slapeloze nachten. In koude dagen kan een airco installatie zorgen voor extra warmte in huis. De filters binnen in de airco installatie zorgen voor een continue zuivering van de lucht. Hierdoor is u binnenklimaat voorzien van constante schone lucht. Uw airco installatie zorgt er tevens voor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Dit heeft als bijkomend voordeel dat schimmels minder kans maken.

Wij begrijpen dat een airco aanschaffen niet iets is wat u dagelijks doet. Daarom komen wij graag en vrijblijvend bij u langs voor het doorspreken van uw wensen en behoefte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van airco installaties. Met een service-onderhoudscontract bent u verzekerd van een goed werkende airco installatie.

Onderhoud van uw airconditioning

Wilt u blijvend genieten van een optimaal binnenklimaat is het verstandig om periodiek de airco installatie te onderhouden. Het is belangrijk dat de luchtfilters regelmatig worden gereinigd. Een filter die niet wordt gereinigd is een broedplaats voor bacteriƫn en stofdeeltjes. Als u een airco aanzet die vervuild is dan worden de bacteriƫn en stofdeeltjes verspreidt over uw woning. Naast de luchtfilters is het ook verstandig dat u uw airco installatie laat controleren op een algehele werking van het systeem. Een goed onderhouden airco zorgt voor een langere levensduur, bespaard u energiekosten en zorgt voor een gezond en koel binnenklimaat.

Onze contracten:

Wanneer wij onerhoud uitvoeren aan uw airconditioner dan reinigen wij de binnenunit, de luchtfilters, en de buitenunit. Verder controleren wij ook de binnenunit, de werking van het systeem, de werking van de regeling, en het aanwezige koudemiddel.

* Het onderhoudscontract wordt afgesloten voor 1 binnendeel en 1 buitendeel. Bij meer binnendelen geldt een meerprijs.

** Bij airco-installaties die niet zijn geplaatst door Waaijers installaties volgt er eest een 0-meting.

onderhoud aanvragen